Carteam Autobedrijf Terlouw
Open

Acties

Met Carteam en Spirit naar de Endurance races in Assen!

Spirit Racing is een team van 25 enthousiaste liefhebbers met een passie voor autoracen. Ieder teamlid is een bevlogen liefhebber van deze prachtige sport, waarin alleen prestaties geleverd kunnen worden als het teamwork volledig klopt.
Carteam Autobedrijf Terlouw

Wat doet Spirit Racing?

Spirit Racing Team neemt deel aan de National Endurance Series 500 in Nederland, Duitsland en België.

De National Endurance Series 500 zijn races op de mooiste circuits van Europa. Hierin komen de snelste toerwagens in diverse klassen aan de start. In deze series worden geen sprintraces van bijv. 8 of 12 ronden gereden, maar endurance races van 3 tot 4 uur met 3 verplichte pitstops per race. Met deelnemers uit heel Europa. Link naar de race agenda: https://spirit-racing.nl/agenda/

 

Welke Nederlander won ooit de Indy 500?
Jarno Opmeer is een Nederlandse simracer. Voor welk Formule 1 team rijdt Jarno?
Jeffrey Herlings uit Geldrop werd in 2021 voor de 8ste keer wereldkampioen in de motorcross, maar op welke motor werd hij dit?
In het afgelopen jaar stopte Valentino Rossi met motorracen met 115 overwinningen in 432 wedstrijden, met welk startnummer maakte hij wereldfaam?
Max Verstappen is niet begonnen bij Red Bull maar debuteerde in 2015 bij een ander team, welke was dit ook alweer?
In de Formule 1 rijden we met verschillende soorten banden, maar wat is de zachtste band die veel gebruikt wordt voor de kwalificatie?

Beantwoord de vragen en ga mee naar Assen.

De vierde race van 2022 vindt plaats op 12 juni 2022 op het circuit van Assen. Carteam heeft 20 entreekaarten, inclusief catering en pitbezoek klaarliggen voor de 10 inzenders die de vragen het beste beantwoorden. Bij meer dan 10 goede inzendingen wordt er geloot.