Open

Vacature leerling automonteur

Vacature leerling automonteur

Carteam Autobedrijf Terlouw

Ben je op zoek naar een leuke en goede stageplaats als leerling automonteur?

Bij Autobedrijf Terlouw krijg je alle kans om je te ontwikkelen tot een allround automonteur. In onze werkplaats verzorgen we het onderhoud, apk en reparaties aan alle merken en type auto's. onze erkende en ervaren leermeester begeleidt jou tijdens de stage, zodat je steeds meer zelfstandig kunt werken.

 

Profiel

Je bent bezig met een opleiding autotechnicus en je vindt sleutelen aan een auto geweldig. Je weet het een en ander over autotechniek en je wil graag meer leren.

Kennismaken

Heb je interesse in een stageplaats bij Autobedrijf Terlouw? neem dan contact op met Cor terlouw via tel. 0182-351331 of email c.terlouw@autobedrijfterlouw.nl en we nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek.

Geen leerling automonteur, maar toch interesse om bij ons aan de slag te gaan als automonteur, ook dan ben je van harte welkom.

 

CONTACT

Auto onderhoud

Waarom Carteam Autobedrijf Terlouw?

Bij Carteam Autobedrijf Terlouw staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autobedrijf Terlouw is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN